Odricanje od odgovornosti

 

Velika pažnja bila je posvećena prilikom kreiranja podataka na web stranicama tvrtke Frigan Usluge d.o.o. Svi prijedlozi vezani za korištenje proizvoda i usluga koje nudi tvrtka Frigan Usluge d.o.o. daju se bez jamstva jer je njihovo korištenje i ugradnja izvan kontrole tvrtke Frigan Usluge d.o.o.

 

Kupac je odgovoran za odabir i pravilnu ugradnju proizvoda, te je dužan osigurati sva potrebna sredstva zaštite kako bi se okolina u kojoj se proizvod ugrađuje bila sigurna za ljude i sam proizvod. Ove web stranice i podaci na njima daju se besplatno i bez jamstva kojim bi se tvrtka ili bilo koji njezin djelatnik vezao za eventualnu odgovornost nakon eventualne greške prilikom ugradnje ili krivim odabirom proizvoda. Svi proizvodi i usluge koje tvrtka isporučuje kupcu biti će isporučeni prema našim općim uvjetima prodaje koje možete dobiti na zahtjev.

 

Stalna ulaganja u napredak i nove tehnologije te svrhu poboljšanja proizvoda, mogu dovesti do eventualnih modifikacija u tehničkim podacima proizvoda. Stoga su svi podaci na ovim web stranicama podložni promjenama bez prethodne najave.